Van Noord daktent van hoogwaardige kwaliteit

Op avontuur met een daktent

Geschikt voor bijna iedere auto

Met deze nieuwe daktent verander je je eigen auto in een compacte camper. De daktent is eenvoudig op bijna iedere auto te monteren, van een kleine Fiat tot een stoere Jeep!

Compact

Opgevouwen is het pakket op je dak slechts 150x125x38cm, de stevige transporthoes beschermt je tent tegen weersinvloeden.

Binnen 2-3 minuten klap je de daktent volledig uit en heb je een riante slaapplek van 140x230 cm. Het matras van 6 cm dik ligt uitstekend en de anticondensmat zorgt voor voldoende ventilatie onder het matras.

Comfortabele instap

Doormiddel van de telescoopladder stap je eenvoudig in de daktent. De ladder past zich aan aan iedere hoogte met een maximale uitslag van 230 cm. Daarnaast heeft deze daktent een overdekte instap, waardoor je altijd droog kunt instappen en geen last hebt van inregenen.

De daktent is rondom voorzien van horren en het mooie donker grijze doek zorgt ervoor dat je het binnen in de tent ook goed kunt verduisteren. De van Noord daktent is standaard voorzien van handige schoenen-zak en anticondensmatras.

Nu voor € 1.499,-

Hoogwaardige kwaliteit

Het tentdoek is gemaakt van technisch katoen. Dit betekent dat in het katoendoek polyester is verwerkt. Dit doek kent veel voordelen. Het is ademend vanwege het katoengehalte, is onderhoudsarm, UV bestendig, droogt snel en is super sterk.

Ook is er Ripstop katoen gebruikt, dit houdt in dat er versterkte draden in het katoen zijn verwerkt, hierdoor is het doek ontzettend sterk, en mocht er een scheurtje in komen dan kan dit niet doorscheuren.

Alle montage materialen (bouten&moeren) zijn uitgevoerd in RVS,het frame is van stevige en lichte aluminium buizen.

Technische gegevens

  • 320gr/m2 technisch katoen met ripstop

  • Flytop van 420D Oxford Fabric

  • Beschermhoes van 680gr/m2 PVC

  • Totaal gewicht +/- 59KG

daktent 6 RVS bevestiging trap
Daktent 11 Stevige rits

Ook geschikt voor jouw auto!

Altijd al een daktent op je auto gewild? Dan is dit je kans. De van Noord daktent past op bijna ieder auto. Het enige wat je op je auto moet bevestigen zijn dakdragers. Dus wacht niet langer en kom langs om het zelf te ervaren.

De daktenten zijn op voorraad en worden indien gewenst direct geinstalleerd op de auto.

daktent_hyundai