WIE ZIJN WIJ?

Wie is Campervan Noord? 

Wij zijn Nico en Léontine van Noord, samen met onze drie kleine meiden wonen wij in Slagharen in Overijssel. Sinds we elkaar kennen gaan we samen met de camper op vakantie. Dit begon met onze eerste camper, een Peugeot J7, een echte retro camper. Deze knapten we samen op en gaven hem een lekker opvallend kleurtje (paars!). We maakten vele kilometers en hebben op prachtige plekjes gestaan.

Nu met de komst van onze drie meiden zijn onze vakanties iets anders, maar we gaan nog steeds heel graag met de camper op vakantie.

Camperbusjes opknappen

Nico knapt graag camperbusjes op. Met zijn technische achtergrond is hem dat ook wel toevertrouwd. Eerst verkochten we de camperbusjes zodra deze helemaal klaar waren. Maar hoe leuk is het om deze te verhuren! En te horen waar de camperbusjes allemaal naar toe reizen. Ook bij terugkomst vinden wij het fantastisch om alle reisverhalen te horen die onze campervans beleeft hebben.

We zien er naar uit om onze Volkswagen camperbusjes aan jullie te verhuren. Bekijk onze VW camperbusjes en zie gelijk of deze nog beschikbaar is. Ga je voor een lange tijd op reis. Kom dan gerust eerst een keertje bij ons in Slagharen (Overijssel) kijken. Of neem contact met ons op.

Reiservaring

De vrijheid die je hebt met een Camper vinden wij geweldig! Wij plannen daarom alleen de datum, de bestemming kan op de dag van vertrek nog veranderen.

We hebben met onze campers al veel landen in Europa bezocht. Zo zijn we onder andere naar Kroatië, Tsjechië, Polen en Italië geweest. We hebben op hele mooie camperplekken gestaan; op een Agritourismo in Italië tussen de olijfbomen en mee eten met de twee bejaarde eigenaresses.

Als je een beetje avontuurlijk bent ingesteld is een camper echt een aanrader! Ook festivals en weekendjes (in het hoogseizoen minimaal 5 nachten) zijn ideaal met de camper, je hebt alles aan boord, en wanneer je vertrekt met zo'n leuk camperbusje begint je vakantie direct!

Probeer het zelf maar eens!

Technische kennis en ervaring

Met de technische achtergrond van Nico zorgen we er voor dat onze campers in uitmuntende staat zijn. Ook tussen de (lange) reizen door wordt de campervan weer uitgebreid gecheckt! Ook onderweg is Nico goed bereikbaar voor alle vragen en problemen.

Zonder problemen op vakantie met je campervan!